TYYLI

1. Luonnollinen tyyli.

 - Luonnollisessa tyylissä pukeutuminen on yksinkertaista, rentoa, käytännöllistä ja tarkoituksenmukaista. jolloin ne ovatkin usein luonnonkuituja, värit ovat maltillisia ja luonnonläheisiä. Linjat ja leikkaukset ovat melko selkeitä ja yksinkertaisia, turhaa koreilua ja hienostelua vältetään. Henkilönä luonnollinen tyyppi on hyvin ulkoilmassa viihtyvä ja pitää liikkumisesta, jolloin vaatteet eivät saa kiristää ja olla liian istuvia. Hiukset ovat käytännölliset ja jopa ehkä "hutaistun näköiset" jossain tilanteissa. Luonnollisista tyypeistä tulee mieleen myös ekologisuus, ja sen myötä myös henna-värit. Juurikasvut ovat myös tyypillisiä.



2. Klassinen tyyli.

- Materiaalit ovat laadukkaita, usein luonnonmateriaaleja ja värit sulautuvat kauniisti toisiinsa. Vaatteiden istuvuus on tärkeää ja mittasuhteisiin kiinnitetään huomiota. Laadukkaat asusteet ovat tärkeä osa pukeutumista. Tyyppinä klassisen tyylin edustaja on muodollinen tai ryhdikkään rento, noudattaa omaa selkeää pukeutumislinjaansa ja kunnioittaa perinteitä. Klassisen tyypin hiustyylit ovat ajattomia ja siistejä; shokkivärejä ei käytetä, eikä viimeisimpiä hiustrendejä.




3. Dramaattinen tyyli

- Dramaattisen tyylin edustaja on tyypiltään omaperäinen, huomiota herättävä, hienostunut ja rohkea suunnannäyttäjä. Ulkoinen olemus ja ulkoiset arvot ovat tärkeitä, mutta tyyli on itsessään toisaalta yksinkertaista, selkeää, mutta toisaalta se voi taas olla erittäin koristeellista. Yksilöllisyys korostuu välttämällä tavanomaista ja samankaltaisuutta. Tyylin mukaista on yhdistellä sekä kalliita design- vaatteita, että halvempia trendituotteita, uutta ja vanhaa, aitoa ja epäaitoa. Musta ja muut tummat värit ovat suosittuja.


4. Romanttinen tyyli.

Romanttiselle tyylille oli yleistä painottaa tunteita, mielikuvitusta ja vapautta, niin aatteellisesti kuin ulkoisestikin. Nykyään romanttista tyyliä tuovat esille "söpöstykset", sekä kauniit ja silmää hivelevät asiat. Romanttiseen hiustyyliin kuuluu rennot kiharat, nutturat, ja erilaiset kauniit hiuskoristeet. Kampauksissa saa näkyä pientä rosoisuutta, ja kiharat saavat olla huolittelemattomia, mutta silti naisellisia. Naisellisuus ja tyttömäisyys ja kauneus korostuvat erityisesti. Vaatteissa materiaalit ovat pehmeitä ja laskeutuvia, värit voivat olla pehmeitä ja herkkiä pastellisävyjä. Erilaiset pitsit, röyhelöt ja rusetit, sekä myös kukkakuosit kuuluvat tyyliin.


Muotihoroskooppi. 

Oinas 
korkeammat korot ja kirkkaammat värit, sen parempi. Oinas viestittää tyylillään energisyyttä, seksikkyyttä ja voimaa. Et pelkää kokeilla trendejä ensimmäisten joukossa, vaikka muut kummeksuisivat uusia tuulia. Olet rohkea pukeutuja, mutta osaat silti säilyttää uskottavuutesi.
Syyspukeutuminen on sinulle vaikeaa, sillä harmaa ja murretut värit ovat mielestäsi tylsiä. Tänä syksyllä tarjolla on onneksi vahvoja perusvärejä. Kokeile trendiväri punaista ja yhdistele rohkeasti sen eri sävyjä: vaaleanpunaista ja burgundia sekä kirkkaanpunaista ja pinkkiä.

- En tunnista omaa tyyliä yhtään tästä horoskoopista. En tiedä mitä edustan, mutta tummat vaatteet, mielellään merkkivaatteita ja huppareita, mahdollisimman löysiä ja isoja, jotta olo olisi kokoajan mukava. 

Kommentit

Suositut tekstit