COLOR MASK

Color mask shampoo
                                         Kuvahaun tulos haulle color mask

Shampoo on kehitelty erityisesti värjätyille hiuksille. Sen hellästi pesevä SLS- ja SLES- vapaa koostumus suoja hiusväriä, lisää kiiltoa ja vahvistaa värjättyjä hiuksia ja helpottaa niiden käsittelyä. Väripigmentit lisäävät ja korjaavat hiuksista puuttuvia pigmenttejä. Tuotteet sisältävät UV- suojan hiusvärille.
Tuotetta suositellaan etenkin jos värin pysymisessä on haasteita.
Tuoteperheeseen kuuluu 6 sävyistä shampoota: Platinum, Pearl, Beige, Brown, Golden copper ja red.

Color mask hoitoaine

                                     Kuvahaun tulos haulle color mask
Color Mask on ainutlaatuinen, sävyttävä tehohoito, joka ylläpitää ja syventää olemassa olevaa hiusväriä. Color Mask -tehohoidon sisältämät B5-provitamiini ja keratiinijohdannaiset rakennepaikkaavat kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia tehokkaasti, ja antavat takaisin vastavärjättyjen hiusten hehkun ja kiillon. Color Mask -tehohoitoa voidaan käyttää värjättyjen hiusten sävyn virkistämiseen värjäysten välillä, sävyn tummentamiseen sekä luonnostaan vaaleiden hiusten kevyeen sävyttämiseen, sävyn tasoittamiseen ja kirkastamiseen. 
Sävyjä voidaan sekoittaa keskenään. 
Sävyjä löytyy 16.

Vaaleille hiuksille:
Platinum, Vanilla, Pearl, Honey, Golden Copper, Caramel
Keskitummille hiuksille: 

Latte, Toffee, Chocolate, Graphite, Copper, Orange:
Tummille hiuksille:

Red, Plum, Coffee ja Black:

Tuotteen käyttöohje:
Levitetään tasaisesti pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin, kammataan ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia riippuen halutusta voimakkuudesta. Huolellinen huuhtelu. Käytetään viikoittain tai useammin, kun halutaan syvempi lopputulos. Mitä vaaleampaan pohjaan sävyä laitetaan, sitä voimakkaampi lopputulos on. Suojahanskat kannattee muistaa, sillä väri jää todella ikävästi käsiin pesunkin jälkeen.

Lähteet: kcprofessional.fi

Kommentit

Suositut tekstit