HAUDEHOITO

Mitä on haudehoito?

- Haudehoito on tehokäsittely, jossa lämmön, haudehoitoaineiden ja hieronnan avulla hoidetaan hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia. Haudehoidolla voidaan pyrkiä korjaamaan jo syntyneitä vaurioita, ylläpitää hiusten hyvinvointia ja ennaltaehkäisemään tulevista käsittelyistä mahdollisesti syntyviä vaurioita.

Miten haudehoito vaikuttaa?

- Avaa ja turvottaa hiusta ja hiuksen pintaa, jotta hoitavat aineet pääsevät tehokkaammin tunkeutumaan hiukseen.
Kosteus (vesi) toimii viejäaineena hoitaville aineille.
Lämpö tekee hoitavat aineet juoksevammiksi.

Hieronta tehostaa kosteuden ja lämmön vaikutusta hoitavien aineiden imeytymisessä. Tehostaa hoidon kuorivaa vaikutusta imeyttämällä hoitavat aineet ja irrottamalla kuollutta solukkoa. Hieronta elvyttää hiuspohjan verenkiertoa. Irroittaa muutenkin irtoamassa olevat hiukset.

Höyrytyskojeen vaikutusaika tehostaa aineiden imeytymistä.

Työvaiheet.

Asiakkaan hiukset olivat vaalennettu todella monta kertaa ja olivat ohuet ja vaikeat harjata, todella huraan oloiset, tuotteeksi valitsin Spring haar kur packung. Ennen kuvaa en muistanut ottaa, mutta työveihaista löytyy kuvat alapuolelta.

Hiukset märkänä ja jaoteltuna
Valmiina höyrykoneeseen.



Valmiit hiukset
Hiuksista tuli paljon helpommin harjattavat ja huomattavasti parempi kuntoiset yhden hoidon jälkeen. Asiakas itse sanoi että ei mene enää suihkun jälkeen kauheaan takkuun ja helpompi käsitellä.

Analyysissä selvitetään asiakkaan hiuspohja ja hiustyyppi. Jotta tiedetään mitä hiukselle tehdään ja mikä on paras hoito.

Lähteet piianhiusblogi.blogspot.com, hiukset- kirja

Kommentit

Suositut tekstit