LASER HAIR CARE



Kuvahaun tulos haulle laser hair care
Hiuslaserin vaikutus perustuu laservaloon, joka tunkeutuu päänahan uloimman kudoksen läpi, hiustuppeen ja sen alla olevaan kapillaari verkostoon. Laser parantaa verenkiertoa, mikroverenkiertoa, ja aineenvaihduntaa hiussoluissa. Laserhoito vähentää hiuspohjan/päänahan ongelmia, hiustenlähtöä sekä parantaa hiusten ulkonäköä esimerkiksi hiusten paksuutta ja kiiltoa. Laser parantaa myös värin ja permanentin kestoa.

Laserhoitoon tullessasi hiusten tulisi olla pestyt, puhtaat ja kuivat, jotta hoidolla saadaan aikaan parhaat mahdolliset lopputulokset. Psoriasis-asiakkaiden ja pahasta hilseilystä kärsivien tulisi myös harjata hiukset huolellisesti. Mitä puhtaampi päänahka on, sitä tehokkaammin hoito toimii ja pääsee stimuloimaan päänahkaa.
Itse laserhoito tuntuu rentouttavalta ja miellyttävältä. Hiushoito aktivoi päänahan verenkiertoa, josta johtuen monilla asiakkailla hoito saa aikaan lämmöntuntua ja pientä pistelyä.
Hoitojakson jälkeen asiakas tuntee yleensä hiuksensa tuuheammaksi ja hyväkuntoisemmiksi.
Tuotteet:
Kuvahaun tulos haulle laser hair care tuotteet

Shampoo: Hiusten pesuun ennen laserhoitoa, hiukset tulee kuivata ennen hoitoa. Vaikuttavina aineina. mm. patentoitu kolmivaikutteinen Procapil peptidiyhdiste. Suositellaan hoitojaksojen välillä myös kotikäyttöön.
Hoitoaine: Kaksi käyttömuoto: 1. Päänahan hoidot, shampoopesun jälkeen hiuksiin, hiukset kuivataan ennen hoitoa.
2. Hiusten kuntoutushoidot, shampoopesun jälkeen pyyhekuivattuihin hiuksiin, hoito ja vaikutusajan jälkeen huuhtelu ja kuivaus.
Vaikuttavina aineina aloeverauute, manteliöljy ja silkki- ja venhäproteiinit.
Hoitoneste, ennen laserhoitoa päänahkaan.

Kommentit

Suositut tekstit