Parturi-Kampaamo Elmi


Olen työssäoppimassa parturi-kampaamo Elmissä. Elmi on perustettu vuonna 2009. Vuonna 2013 vaihdettiin isompiin liiketiloihin, joka mahdollisti liiketoiminnan laajentamisen. Perus parturi-kampaamo toimien lisäksi Elmi tarjoaa ripisenpidennyksiä, ripsien- ja kulmienvärjäystä sekä microblading kulmakarvoja. Nimi Elmi tulee Elinasta ja Mirasta.
Yritys sai alkunsa kun Elina ja Mira olivat yhdessä lomalla kyproksella josta löytyi yhteinen sävel ja idea yhteiseen yritykseen. Vuoden päästä yritys oli jo perustettu.

Elina:
On valmistunut vuonna 2006, valmistumisen jälkeen lähti heti töihin vuokratuolille. Vuonna 2009, Elina ja Mira perustivat parturi-kampaamo Elmin. Elina tykkää tehdä mieluiten mallinmuutoksia ja kampauksia.
Mira:
Mira ei valitettavasti ollut loppuviikosta töissä ja en päässyt häntä haastattelemaan, mutta valmistui vuonna 2001 parturi-kampaajaksi ja perusti yrityksen Ellun kanssa vuonna 2009.
Sara:
Valmistunut vuonna 2013. On toiminut toiminimellä 4 vuotta. 2 vuotta ollut Elmissä töissä. Tykkää mieluiten tehdä naisten lyhyiden hiusten leikkauksia.
Laura:
Valmistunut vuonna 2002, yksityisestä koulusta hiusmuotoilijaksi. Aloittanut työt heti valmistumisen jälkeen. Tehnyt töitä pääkaupunki seudulla, jyväskylässä ja mikkelissä. Ollut esimiehenä hiustalolla, jossa samalla kävi tutkinnon parturi-kampaajaksi ja valmistui 2012. Vuonna 2015 aloittanu Elmissä toiminimellä.
Yrittäjyydestä:
Yrittäjän tulee tietää vastuunsa ja olla ahkera. Pitää uskaltaa ottaa riskejä ja pitää olla stressinsietokykyä, jos kaikki nämä löytyy niin yrittäjyys kannattaa silloin.
Tuotteet:
IdHAIR, Lanza, Grazette, System 4 ja Eleven ovat myyntituotteita.
IdHAIR ja Sim ovat käyttötuotteina.


System 4 bio vital cure, oheneville hiuksille.
Hiuspohjan luonnollista tasapainoa ja hyvinvointia ylläpitävä, kaikille hiustyypeille sopiva hoitoaine. Sisältää rauhoittavia tehoaineita sekä hiuspohjan pintaverenkiertoa stimuloivaa kasviuuteseosta. Selvittää ja hoitaa. Säännöllinen käyttö luo edellytyksiä terveelle hiustenkasvulle. Voidaan käyttää myös hiuspohjan kuolleita ihosoluja kuorivana haudehoitona.
Käyttö: Hiero pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 2-15 minuuttia. Huuhtele hyvin. Dermatologisesti testattu.


Kommentit

Suositut tekstit