Malibu C


Kuvahaun tulos haulle malibu c

• Crystal Gel
Syväpuhdistava geeli
· Syväpudistava geeli poistaa hiuksista ja hiuspohjasta mineraalijämät, kloorin ja muut epäpuhtaudet.
Käyttö: Kaada yhden pussin sisältö sekoituskulhoon tai nokkapulloon ja lisää 60 ml lämmintä vettä, sekoita ja anna muuttua geeliksi. Pese hiukset shampoolla, jaa osioihin ja levitä geeli hiuksiin hieroen osioita kämmenten välissä ja sormin puristellen. Peitä hiukset tarkoitukseen sopivalla hupulla ja anna vaikuttaa lämpösäteilijän alla 10-45 min. Pese hiukset shampoolla ja huuhtele hyvin.
Suositellaan aina ennen kemiallisia käsittelyjä. Kemiallisen käsittelyn vaikutusaika on yleensä lyhyempi Crystal Gelin käytön jälkeen. Tuotetta ei suositella valkoisille värjäämättömille hiuksille ellei hiuksia värjätä tai permanentata heti käsittelyn jälkeen. Yksi pussi= yksin käsittely.

• Miracle Repair
Vahvistava, kosteuttava tehohoito
· Ravitsevan tehohoidon sisältämät, kasvipohjaiser proteiinit ja provitamiinit B5 antavat hiuksille ravinteita ja tehokasta kosteutusta.
Käyttö: Levitä shampoolla pestyihin hiuksiin, anna vaikuttaa 3-5 min ja huuhtele. Jos hiukset ovat erittäin huonossa kunnossa, peitä hiukset tarkoitukseen sopivalla hupulla tuotteen levittämisen jälkeen ja tehosta vaikutusta lämpösäteilijällä, anna vaikuttaa 5-10 min ja huuhtele. Voidaan käyttää viikottain tai niin usein kuin tarpeen. Ei suositella käytettäväksi juuri ennen kemiallista käsittelyä. Kun käytät tuotetta kemiallisen käsittelyn jälkeen, älä käytä lämpöä tuotteen vaikutusaikana. 100% vegaaninen, parabeeniton tuote.

• Direct Dye Lifter DDL
Suoravärin poistaja.
· Käyttö: Kaada yhden pussin sisältö ei-metalliseen sekoituskulhoon ja lisää 90ml 10-20 vol-hapetetta ja sekoita hyvin. Käytä välittömästi. Jaa hiukset osioihin ja levitä juuri sekoitettu seos siveltimellä jokaiseen osioon. Anna vaikuttaa enintään 45 min. Mitä pidempään tuote on hiuksissa, sitä tehokkaampi tuotteen vaikutus on. Tarkista värinpoiston edistyminen 5 min välein, kunnes haluttu tulos on saavutettu. Pese shampoolla ja huuhtele. Hellävaraisemman värinpoiston saat sekoittamalla pussin sisällön huoneenlämpöiseen veteen hapetteen sijasta. Älä käytä tuotetta metallipitoisilla värituotteilla värjätyille hiuksille.

• Color Pigment Remover CPR
Värinpoistaja
· Antioksidantteja ja vitamiineja sisältävä värinpoistaja poistaa hiuksista väripigmenttejä ja metallimineraaleja. Käsitelty hius ei tummu uudelleen, eikä yliprosesoinnin vaaraa ole. Voidaan käyttää juuri ennen vaalennusta tai värikäsittelyä. Ei sisällä formaldehydiä, parabeeneja, gluteenia, sulfaatteja, säilöntä- tai valkaisuaineita eikä hajusteita.
Käyttö: Mittaa sekoituspulloon 120 ml haaleaa vettä ja kaada hitaasti pussin sisältö pulloon. Ravista pulloa jotta seos geeliytyy. Pese hiukset shampoolla, huuhtele. Levitä geeli vain siihen osaan hiuksia, joissa on poistettavaa väriä. Hiero geeli hiuksiin huolellisesti kämmenillä ja sormilla, jotta tuote imeytyy. Peitä hiukset tarkoitukseen sopivalla suojahupulla ja anna vaikuttaa lämpösäteilijän alla vähintään 15 min. Huuhtele hiukset ja pese huolellisesti kolmeen kertaan syväpuhdistavalla shampoolla, kuten Malibu C Un-Do-Goolla.
Vain ammattikäyttöön. Matalan pH-arvon takia herkkäihoiset saattavat kokea kihelmöintiä hiuspohjassa sekä käsissä, jos tuotetta käytetään ilman suojahanskoja. Pese tuote pois hiuspohjasta jos kihelmöinti on voimakasta.

Kommentit

Suositut tekstit